Deel deze pagina

De Buggy's waar we mee rijden.

Een buggy, ook wel bugxter of bugrider genoemd, is een straatlegaal motorvoertuig. Dat wil dus zeggen dat u er gewoon mee de weg op mag. De verkeersregels die voor een auto gelden zijn van toepassing. Een buggy heeft een autokenteken, vaak met motorplaatje. U moet dus in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Er is geen helmplicht, maar een gordelplicht. Er zitten vierpuntsgordels in een buggy. Zit u goed in de gordels, dan kan er door de sterke kooiconstructie van een buggy over het algemeen weinig gebeuren.

We rijden met 150cc buggy's waar de topsnelheid rond de 55 km per uur  is.

We hebben altijd veel variatie in de routes waar we rijden, de routes van 2 uur lang zijn daarvan wel de mooiste van alles.

Maar uiteraard zijn de routes van 1 of 1,5 uur ook mooi, maar daar zit gewoon iets minder onverhard in verwerkt.

De routes zijn altijd in onze mooie omgeving van Loenen (op de Veluwe), we hebben een prachtige natuur waar iedereen van kan genieten op zijn eigen manier, maar wel met respect voor de natuur.

Mochten we ergens wat eten of drinken in het bos, dan nemen we alles ook weer netjes mee.

Helaas maken we ook wel eens mee dat andere mensen, die bijvoorbeeld picknicken of iets anders, de rommel gewoon achter hebben laten.

Als wij dat zien en het is op de plek waar we stil staan, nemen we altijd even die rommel mee (die andere mensen achter hebben gelaten) en gooien we dan thuis in de vuilnisbak.

En zo houden we dan samen ook weer de natuur een beetje schoon.

We hebben heel veel verschillende groepen van mensen die komen rijden, het kunnen vrijgezellengroepen zijn, vrienden groepen, bedrijfsuitjes, maar ook een gezin is welkom of vader met kind, moeder met kind, vriend en vriendin enz…

Ook hebben we al vele dames groepen gehad, dit zeggen wij omdat we best veel vragen krijgen van dames of dit ook wel wat voor hun is.

Dus ja het is echt heel erg leuk om te doen ha ha.

Uiteraard maakt de leeftijd niet uit, we hebben de oudste deelnemen van 92 jaar gehad dus iedereen vind het leuk om te doen.

Leuk bedrijfsuitje

Vrienden goep

Familie/vrienden feest

Vader gezellig met zoon op pad.

Bedrijfsuite met schieten

Leuk familie uitje.

Bedrijfsuitje met windbuks/pijl en boog schieten.

Een leuke vriendinnen groep

Bedrijfsuitje met windbuks/pijl

en boog schieten.