Buggy's

Een buggy, ook wel bugxter of bugrider genoemd, is een straatlegaal motorvoertuig. Dat wil dus zeggen dat u er gewoon mee de weg op mag. De verkeersregels die voor een auto gelden zijn van toepassing. Een buggy heeft een autokenteken, vaak met motorplaatje. U moet dus in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Er is geen helmplicht, maar een gordelplicht. Er zitten vierpuntsgordels in een buggy. Zit u goed in de gordels, dan kan er door de sterke kooiconstructie van een buggy over het algemeen weinig gebeuren. Een verzekering voor een buggy is er al vanaf circa € 350,- per jaar en de wegenbelasting is door het lage gewicht circa € 90,- per jaar.

Er zijn buggy's van 150 tot wel 1100 cc, in verschillende modellen en van verschillende merken, die sterk in kwaliteit verschillen. Wij verkopen uitsluitend buggy's waar wij zelf 100% achter staan! Bij ons zijn alle genoemde prijzen inclusief BPM, BTW en kenteken. Tevens krijgt u bij aanschaf van een nieuwe buggy bij ons altijd de eerste onderhoudsbeurt gratis.

Wij geven standaard 1 jaar garantie op de motor. Als dealer willen wij u waarschuwen voor handelaren die buggy's zonder kenteken aanbieden. Wilt u de buggy zelf vervolgens alsnog op kenteken zetten, dan kunt u te maken krijgen met hoge kosten. 

Vanwege wijzigingen in de Europese wetgeving zijn er momenteel vrijwel geen nieuwe buggy's met kenteken verkrijgbaar. Wel bieden wij regelmatig gebruikte buggy's aan. Deze worden eerst volledig door ons nagezien. 

 • PGO BR600i

  De topper onder de buggy's! Kwalitatief zeer goed en sterk, o.a. in bijzonder mooie matzwarte uitvoering. Momenteel niet leverbaar.

 • OxO DF600i

  Een buggy met een wat compactere uitstraling. Mooie gepolijste aluminium velgen, incl. lier en reservewiel. Momenteel niet leverbaar.

 • CF Moto T500 4x4

  Ook bekend als Komodo of Dutch Dakar buggy. Voordelig alternatief voor de PGO, excl. lier en reservewiel. Momenteel niet leverbaar.

 • CF Moto Terracross Z6

  Stoere krachtpatser, zeer geschikt voor in het terrein. Momenteel niet leverbaar.

 • TBM 300

  Zeer goed motorblok, patenthouder is Yamaha,
  Leverbaar, maar alleen zonder kenteken!

 • NBluck 260

  Een leuke uitstraling, maar ook heel veel rijcomfort. Momenteel niet leverbaar.

 

Let op, eventueel genoemde prijzen altijd zijn onder voorbehoud van typfouten en/of wijzigingen, o.a. als gevolg van de dollarkoers en transportkosten.